Het zonnetje schijnt en het programma rondom Koningsdag hebben we al ontvangen van de Oranjevereniging. Voor we het weten is het zover! Als TCM Meerkerk zijn we - zoals eerder aangekondigd in de nieuwsbrief - ook actief rondom Koningsdag met de verkoop van Oranje tompoucen. Een mooie en lekkere actie vanuit onze leden waar we als bestuur blij mee zijn!  We willen hier in Meerkerk meer ruchtbaarheid aangeven door in het dorp in de week van 13 april flyers te bezorgen. De eerste vrijwilligers hebben zich hiervoor al aangemeld, maar we kunnen nog meer hulp gebruiken. Ook voor het uitdelen en rondbrengen van de tompoucen op Koningsdag.

Tip: tijdens het bezorgen van de flyers kan de ommetjes app natuurlijk aan! Aanmelden als vrijwilliger kan via de activiteitencommissie via:

Reacties niet mogelijk