Over TCM

TCM Meerkerk is een gezellige tennisclub opgericht in 1970. De club wordt gerund door en voor de leden. Vorig jaar zouden wij ons 50-jarig jubileum vieren. Door de coronacrisis kon dit helaas geen doorgang vinden. We hopen dat we deze mijlpaal dit jaar alsnog kunnen vieren met leden en betrokkenen.
 

De club heeft ca. 175 leden verdeeld over alle leeftijdscategorieën. Vanaf 4 jaar bieden wij de mogelijkheid voor bal- en tennisspelletjes om zo spelenderwijs kennis te maken met de tennissport. Voor oudere jeugd is er balvaardigheid, de senioren hebben een vaste mix-avond en natuurlijk zijn er tennislessen, competities en diverse toernooien waaraan iedereen kan deelnemen. Daarnaast organiseren we een aantal keren per jaar een evenement waaronder een stamppottentoernooi, kennis & tennis met een pubquiz en clubkampioenschappen.

Het tennispark van T.C.M. telt vier led-verlichte all-weatherbanen van het type Advantage Redcourt.

Deze nieuwe generatie kunststofbanen heeft speleigenschappen die de balsnelheid en blessuregevoeligheid van gravel benaderen. Daarnaast vereisen ze minder onderhoud en kunnen ze ook tijdens de wintermaanden bespeeld worden. Bij TCM dus tennis het hele jaar door!

Toegang tot het park

Het park is voor alle leden beschikbaar om te spelen. 

Ieder lid kan via de secretaris een sleutel aanschaffen (borg € 4,00) waarmee het toegangshek kan worden geopend. Dezelfde sleutel geeft toegang tot de hal van het clubgebouw, de toiletten en de kleedruimtes.

Op die manier kan ieder lid gebruik maken van het park zonder dat er permanent toezicht nodig is.

Het is vanzelfsprekend niet toegestaan zich op een andere wijze toegang tot de banen te verschaffen. Om niet afhankelijk te hoeven zijn van andere leden is het dus noodzakelijk een eigen sleutel te hebben. Deze sleutel kan aangekocht worden in de kantine of bij het secretariaat.

Verlichting

Tijdens de avonduren kunnen de banen worden verlicht. De schakelaars voor de verlichting bevinden zich in de hal van het clubgebouw. 
In geval van storingen dient onmiddellijk iemand van de technische commissie of een bestuurslid op de hoogte te worden gesteld.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang