Tennisles

Tennis is een mooie, maar technisch en tactisch ook best wel een moeilijke sport. Om alle onderdelen van het spel goed onder de knie te krijgen, en daardoor met nog meer plezier deze sport te beoefenen, is het zeker aan te bevelen om in het eerste seizoen tennisles te nemen.

Tennis Academie Bas (Bas-ta) verzorgt bij onze club de tennislessen. Klik op de volgende link voor de website van Bas-ta met alle informatie over Bas-ta, de trainingsmogelijkheden, de trainers en alle overige activiteiten.

http://www.bas-ta.nl/ 

Op de site van Bas-ta zijn ook de inschrijfformulieren voor de trainingen te vinden.

Ook wanneer de serie lessen (zomer of winter) al is begonnen kan natuurlijk voor het volgen van tennisles worden ingeschreven. Maar omdat de trainingsgroepen dan al zijn ingedeeld, kan plaatsing in een geschikte groep niet altijd gegarandeerd worden. Neem gerust contact op met de trainer om de mogelijkheden te bespreken.

Het bestuur is verantwoordelijk voor het contracteren van een bevoegde tennisleraar die de tennislessen tijdens het seizoen verzorgt. De lestijden, de lesprijs en de indeling zijn ieder jaar opnieuw onderwerp van onderling overleg tussen bestuur en trainer; en zijn ook afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang