Vacaturebank

Onze vereniging drijft op vrijwilligers. De leden verrichten zelfwerkzaamheid waardoor het zo min mogelijk nodig is om externe partijen in te huren. Hierdoor kunnen we onder andere de contributie op een acceptabel niveau houden. Daarnaast is de zelfwerkzaamheid goed voor het ontmoeten van andere leden en om samen wat voor de club te betekenen. Naast de standaard werkzaamheden als bardienst, baanonderhoud of schoonmaak zijn er nog andere taken die binnen de club uitgevoerd kunnen worden.

Naast het (dagelijks) bestuur van de club en de gebruikelijke taken van de commissies zijn er bepaalde taken de uitgevoerd kunnen worden zonder onderdeel uit te maken van een commissie. Wij scharen die taken intern onder een cluster. Vind je het leuk om wat een bepaalde taak uit te voeren als zelfwerkzaamheid neem dan contact op via  en we bespreken samen hoe we dit kunnen invullen.

Bestuur
- ALGEMEEN BESTUURSLID: Voor ons bestuur zoeken we een enthousiast clublid dat het leuk vindt zijn/haar steentje bij te dragen aan het vormgeven van de toekomst van onze club. We zorgen ervoor dat de diverse commissies hun taken kunnen uitvoeren en zijn aanspreekpunt voor onze leden. Daarnaast denken we na over waar we als club naar toe willen in samenwerking met de diverse commissies. Voor deze functie zal de nadruk liggen op het contact met de kantinecommissie. Het bestuur vergadert momenteel 1x per maand (ca. 1,5 uur).

Voor onderstaande clusters zijn de volgende taken beschikbaar.

- CONTACT TECHNISCHE ZAKEN: heb jij een beetje technisch inzicht, maar weet je vooral bepaalde technische klussen op waarde in te schatten dan zijn we op zoek naar jou. Op en rond de banen zijn er zo het hele jaar door wel eens dingen die gerepareerd of vernieuwd moeten worden. Als contact technische zaken zet jij de klussen uit bij de daarvoor verantwoordelijke(n) of derden.

 • Reparaties/vernieuwingen van technische aard worden bij jou gemeld of door jou opgemerkt
 • Jij zet de klus uit bij de daarvoor verantwoordelijke / zoekt hier iemand voor / vraagt offerte aan
 • Controleert de uitgevoerde werkzaamheden
 • 2x per jaar overleg met bestuur over de gang van zaken

Cluster jeugd (jeugdcompetitie / balvaardigheid / ééndagstoernooi)
- JEUGDBEGELEIDING: 
Draag jij graag je steentje bij aan de toekomst van onze club, of te wel onze jeugd? Dan zouden we je hulp goed kunnen gebruiken bij de jeugdactiviteiten. Dit kan bij een toernooitje zijn, een competitiemiddag of bij onze kleinste rakkers het kleutertennis. Ook ouders van (jeugd)leden zouden veel van deze taken kunnen vervullen. Taken die langskomen zijn o.a.:

 • Helpen bij de balspelletjes bij het kleutertennis (eerste woensdag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur)
 • Aanwezig zijn tijdens een competitiedag van de jeugdteams als begeleider/aanspreekpunt
 • Tijdens een activiteit op de club helpen met groepjes indelen, spelletjes klaarzetten, limonade schenken e.d.

Cluster PR / Communicatie (activiteiten / sponsoring / clubblad / communicatie)
-REDACTEUR DIGITALE MEDIA: Hebben Instagram en Facebook geen geheimen voor jou en ben je een beetje handig met een computer? Dan is deze functie misschien wat voor jou. De functie omvat o.a. de volgende taken:

 • Schrijven en plaatsen van berichten (beeld en tekst) op social media (Facebook en Instagram) en in de ClubApp
 • Nadenken over hoe we, met name de jeugd, meer kunnen betrekken bij de club mbv social media.
 • Het onderhouden van de website waaronder het plaatsen van nieuwsberichten, vacatures en berichten rondom diverse activiteiten
 • Content ontwikkelen voor in de maandelijkse nieuwsbrief
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang