Zomer Challenge

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch fit blijven in de zomer of lijkt het je gewoon leuk om een paar maanden deze zomer te tennissen?

Dan is de Tennis Zomer Challenge wat voor jou. TCM biedt in samenwerking met de KNLTB  een compact tennis lidmaatschap aan, voor jong en oud, waarbij je in de zomermaanden onbeperkt vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Naast vrij tennissen zal je ook uitgenodigd worden voor overige clubactiviteiten. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.

Inhoud programma Zomer Challenge:

  • Onbeperkt vrij tennissen
  • Deelname aan clubactiviteiten zoals de clubkampioenschappen
  • Volwaardig lidmaatschap voor 3 maanden, inclusief toegang tot de TCM Club App *


*Het Zomer Challenge lidmaatschap loopt na 3 maanden automatisch af.

Zomer Challenge pakketprijs:

De kosten voor dit 3 maanden durende lidmaatschap zijn: 

  • Jeugd (tot en met 17 jaar): 25 euro
  • Studenten (tot en met 21 jaar): 35 euro
  • Senior (22 jaar en ouder): 40 euro

Aanmelden:

De Tennis Zomer Challenge betreft een aaneengesloten vaste periode van 3 maanden vanaf je aanmelding en geldt voor de maanden juni, juli, augustus en september.

Aanmelden: stuur je NAW gegevens, telefoonnummer en leeftijd naar:  o.v.v. Zomer Challenge en we nemen contact met je op.

Meer informatie:

Voor meer informatie of vragen over Tennis Zomer Challenge mail je naar Wil je weten hoe het er bij TCM aan toe gaat, kijk dan eens verder op onze website.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang