Actueel: Mix 11-17 jaar KAMPIOEN najaarscompetitie!

MIX-2 KAMPIOEN 3e klasse vrijdagavond!

bekijk de activiteitenkalender

.

5 maart 2016 Zouwebokaal weer een jaar in Meerkerk

De jaarlijkse uitwisseling met zustervereniging Meihoven. Uitstekend weer, uitsluitend gezellige deelnemers en vooral veel leuke wedstrijden. Meer is er toch niet nodig voor een geslaagde dag?
Nou ja, vooruit dan: na twee jaar 'uit logeren' in Ameide mag de beker het komende jaar weer genieten van het 'thuisgevoel'.
Volgend jaar de volgende editie weer aan de oevers van de Lek.

16 mei 2015 - Eerste mix-team KAMPIOEN

Britt Vreeswijk -  Marianne de Ridder -  - Paul van Es - Ben Overbeek - Marco Regeer - Danny Boogert (C)   - niet op de foto: Samanta Schotman - Angelique den Braber

7 maart 2015: Jaarlijkse uitwisseling TVM - TCM

Zaterdag 7 maart vond de 6de editie plaats van de uitwisseling tussen TC Meerkerk en TV Meihoven.

De 'tennisbattle’ vond dit keer plaats op de banen van de vereniging uit Ameide. Er werd voor de 2keer gestreden om De Zouwe Cup. De tennissers van de thuisspelende ploeg wisten van de 27 gespeelde partijen er welgeteld één meer te winnen waardoor de Zouwe Cup dit jaar in Ameide bleef. Na afloop konden de deelnemers in het voorjaarszonnetje nog even nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje. Volgend jaar vindt de uitwisseling weer plaats op ons tennispark.
    Uitgelaten vreugde bij de het TVM-team

24 oktober 2014: Ook TCM-gemengd 1 KAMPIOEN!

Ons eerste mixteam stond bij aanvang van de laatste competitiewedstrijd precies gelijk met tegenstander TIOS uit Sleeuwijk. Ook de beslissende directe confrontatie eindigde in een gelijkspel en zelfs het aantal gewonnen sets was exact gelijk. Tenslotte moest het aantal gewonnen games in de onderlinge wedstrijd de beslissing brengen over het kampioenschap. Met een voordeel van twee (!) games ging het kampioenschap naar onze TCM'ers.

Annemarije Schotman, Samanta Schotman, Marianne de Ridder. Angelique den Braber, Joyce Kon, Danny Boogert, Marco Regeer en Ben Overbeek: Gefeliciteerd!

25 oktober 2014: Kampioenen gehuldigd met bloemen en bubbels

18 oktober 2014: DAMESTEAM ZATERDAG 4e KLASSE KAMPIOEN!
Eveliene, Arninja, Joyce, Willemijn en Detmar: Gefeliciteerd!
zaterdag 25 oktober na de laatste thuiswedstrijd worden de kampioenen gehuldigd.

27 augustus 2014: Indeling en wedstrijdschema's najaarscompetitie bekend  (link)

28 juni 2014: ook het eendags TCM-open jeugdtoernooi was weer een groot succes!

link naar meer foto's

16 t/m 22 juni 2014: een zeer geslaagd TCM-open

13-6-2014 schoolclinic met leerlingen van De Springplank

7-6-2014 TCM-invitatiedag, alweer met een superenthousiaste clinic van V&P

22-5-2014 CFI nieuwe winddoeksponsor

21-5 2014

Schooltennis met De Rank onder deskundige en enthousiaste leiding van Tennisschool V&P

13-5-2014 Clubkampioenschappen gepland: van 7 t/m 20 september. link

30-4-2014 Nieuw interieur

28 april 2014 - Sponsorpagina vernieuwd            link

14 april 2014 - Nieuwe website on-line (maar als je dit leest, heb je hem al gevonden .......)

Op 8 maart werd voor de vijfde keer de uitwisseling met zustervereniging Meihoven gehouden. Vanwege het eerste lustrum is een wisselbokaal in het leven geroepen die voor de eerste keer door TCMeihoven, met over de hele dag maar één (!) punt verschil werd gewonnen.

Heb je zelf nog meer nieuws of leuke foto's voor de website, stuur ze op!